top of page

TERMENI ȘI CONDIȚII

Reguli de bază

Love & Education SRL (denumită în continuare “Beekid”, ”www.Beekid.ro” ) este o companie din România înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J12/184/2024, cod fiscal 42503903.

Website-ul www.Beekid.ro aparţine şi este proprietatea Love & Education SRL. Accesul la site-ul Beekid este gratuit. Utilizarea acestui website reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta „TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE” prezentate mai jos iar nerespectarea acestui acord atrage obligaţia persoanei respective de a înceta imediat accesarea website-ului.

Utilizatorii pot pune întrebări membrilor echipei Beekid la care vor primi rãspunsuri gratuite, fără ca prin acest lucru să se realizeze o relaţie contractuală. Utilizatorii înţeleg că aceste răspunsuri au caracter informativ, fără a implica vreo obligativitate din partea membrilor echipei Beekid.

În vederea finalizării cu succes a procedurii înscriere la cursuri, Utilizatorul își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real.

Conţinutul site-ului Beekid

Website-ul www.Beekid.ro este destinat să ofere către public informaţii utile, ele având un caracter pur informativ. Site-ul poate fi utilizat de către utilizatori doar pentru vizionare, comandă, plată, înscriere la cursuri, descărcare materiale educative și pentru recomandarea serviciilor noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă sau vizitatorilor.

Înregistrarea pe site

Orice vizitator care dorește poate să se înregistreze pe site-ul www.Beekid.ro pentru a-și crea un Cont Personal. Pentru a crea un cont personal trebuie dat click pe butonul ”Log in”, cu parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrării.

Pentru înregistrare, ți se va solicita să introduci adresa de e-mail, nume/prenume și parola dorită, sau te poți înregistra folosind contul tău de Facebook sau Google. Ai obligația de a introduce o adresă de e-mail validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Ești pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Ești pe deplin responsabil pentru orice comandă și/sau plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru. În momentul înregistrării pe site îți dai în mod automat acordul pentru primirea de newsletter. În acest mod vei fi la curent cu activitatea noastră. În cazul în care nu mai dorești să primești newsletter, poți apăsa pe link-ul de Unsubscribe care se regăsește în toate e-mailurile trimise de noi.

Plasarea comenzii

Comanda produselor și serviciilor prezentate pe site-ul www.Beekid.ro se face online sau prin e-mail.

Pentru plasarea comenzii este necesar să fi înregistrat pe site cu o adresă de e-mail validă.

Plasarea comenzii se face adăugând în coș produsul dorit sau alegând unul din abonamentele existente pe site.

Abonamentele vor avea activată automat plata recurentă. Pentru dezactivarea acesteia sau pentru orice alte modificări ale abonamentului, intră în contul tău de pe site la Abonamentele mele și apasă pe ”Renunță la abonament”.

Orice eroare în efectuarea comenzii trebuie semnalată nouă.

Confirmarea comenzii

Odată confirmată comanda, contractul de vânzare-cumpărare este perfect între părți. Contractul intră în vigoare la confirmarea Comenzii și respecta condițiile impuse pe acest site, pe care tu le-ai acceptat prin adeziune. Termenii și condițiile vor sta la baza Contractului astfel încheiat.

În cazul în care după efectuarea plății întâmpini probleme în accesarea sau vizualizarea cursurilor ești rugat să ne informezi de îndată prin e-mail la adresa contact@Beekid.ro

Odată cu confirmarea comenzii, noi ne obligăm să-ți livrăm produsele și/sau serviciile achiziționate.

Refuzarea unei comenzi

Putem refuza comanda anunțându-te de refuz prin e-mail sau telefonic.

Comanda poate fi refuzată în cazul în care:

  • plata nu a fost finalizată în cazul plății cu cardul sau nu a fost recepționată în cazul plății prin transfer bancar;

  • a existat o eroare legată de prețul sau descrierea produsului;

 

Plata și modalități de plată

Toate produsele și/sau abonamentele puse la dispoziție de www.Beekid.ro sunt supuse tarifelor  publicate pe site, în funcție de tipul de serviciu sau produs selectat de către Utilizator.

În cazul abonamentelor, www.Beekid.ro, prin intermediul procesatorului său de plăți, are dreptul și vă poate percepe lunar, în mod automat, de pe cardul de credit/debit contravaloarea abonamentului, plus taxele aplicabile, dacă va fi cazul, până la încetarea abonamentului la cererea expresă a Utilizatorului.  

Utilizatorul acceptă faptul că toate plățile nu sunt rambursabile.

Vă aducem la cunoștință că întregul mecanism de plată este furnizat și implementat prin intermediul procesatorului de plăți Stripe Payments Europe Ltd., C/O A & L Goodbody, Ifsc, North Wall Quay, Dublin, Ireland.

Prin comunicarea datelor cardului de credit/debit sunteți de acord că  www.Beekid.ro nu va avea nicio răspundere față de dvs. care decurge din actele sau omisiunile procesatorului de plăți. De asemenea, prin comunicarea datelor  cardului de credit/debit, sunteți de acord și acceptați să permiteți www.Beekid.ro să debiteze contravaloarea abonamentului și/sau orice alt produs ofertat, prin intermediul procesatorului de plăți, pentru sumele datorate pentru perioada de abonare până la oprirea plății recurente sau renunțarea expresă la serviciile puse la dispoziție.

În situația în care nu achitați sumele datorate la scadență sau dacă www.Beekid.ro nu vă poate debita sumele datorate din orice motiv, www.Beekid.ro își rezervă dreptul de a suspenda sau a restricționa accesul dvs. la cont cât și la serviciile puse la dispoziție.

Livrarea produselor și serviciilor achiziționate

Produsele electronice se livrează online, în formatul în care sunt realizate (video, pdf, word, pachete documente zip, acces la informații, etc.). Pentru orice neconcordanță de vizualizare a produselor în dispozitivul propriu, trebuie să ne anunți și noi vom lua toate măsurile necesare pentru ca produsul să poată fi receptat și vizualizat în condiții optime.

Produsele fizice se livrează în România prin intermediul firmelor de curierat în termen de 3-5 zile lucrătoare.

Pentru orice informații prealabile sau ofertă de servicii, ai posibilitatea să iei legătura cu noi prin intermediul formularului de contact de pe site sau prin e-mail.

Politica de retur

Renunțarea la produsele cumpărate se poate face fără invocarea vreunui motiv, conform legii comerțului la distanță (O.U.G. nr. 34 / 2014 cu modificările ulterioare)

Sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele la distanță încheiate conform art 16 din O.U.G 34.

Returnarea produselor se poate face prin orice firmă de curierat preferată de client. Coletele nu se pot expedia prin Poșta Română. 

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. 

Solicitarea de returnare se va face telefonic sau prin trimiterea unui e-mail la contact@beekid.ro  în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor.

Produsele vor fi returnate  în ambalajul original.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobituri, zgârieturi, pete, șocuri, etc. fără ca acestea să fie aduse la conformitate.

Cheltuielile de returnare și costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrării și plății comenzii, respectiv costurile de livrare, ramburs, comisioanele bancare și cele pentru plata online vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de retragere din contract, dar nu înainte de data recepționării bunurilor.

În situația în care comenzile nu pot fi onorate, returul banilor se va face într-un termen de maxim 5 zile lucrătoare de la comunicarea către client.

Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente, cursuri și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin e-mail la adresa contact@Beekid.ro

Proprietate intelectuală

Conţinutul, designul, structura, precum şi materialele website-ului www.Beekid.ro aparţin Love & Education SRL (şi colaboratorilor săi, acolo unde este menţionat acest lucru) şi sunt protejate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare.

Astfel, cu toate că informaţia în sine este publică, copierea /preluarea /distribuirea/ republicarea materialelor în format electronic, fără acordul prealabil din partea echipei Beekid, este interzisă, constituie contravenţie şi se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Compania îşi rezervă dreptul de a pretinde daune pentru prejudiciile suferite prin preluarea fără drept a textelor sale de către terţe persoane.

Cererile privind astfel de acţiuni pot fi trimise pe adresa contact@Beekid.ro. De asemenea, folosirea (parţială sau integrală) ilegală sau neautorizatã a acestor informaţii, în scop de comercializare, difuzare, trimitere de mesaje nesolicitate este strict interzisă şi se pedepseşte conform legii.

Beekid poate folosi orice materiale introduse pe website în scopuri promoţionale, în alte medii partenere sau pe alte website-uri.

Protecţia datelor şi informaţiilor personale

Beekid se angajează să protejeze şi să nu ofere datele dumneavoastră personale către terţe părţi fără consimţământul dumneavoastră expres, potrivit reglementărilor GDPR (General Data Protection Regulation) privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecția Datelor) de directă aplicare în toate statele membre ale Uniunii Europene, începând cu data de 25 mai 2018.

Obligaţiile utilizatorilor

Utilizatorii website-ului www.Beekid.ro înţeleg şi acceptă faptul cã pot fi utilizate „cookies” şi identificate IP-urile utilizatorilor în scopul determinării unei serii de date privind preferinţele vizitatorilor, pagina sau paginile din website vizitate ori altor date care permit Beekid prestarea serviciului în cele mai bune condiţii, respectand regulamentul GDPR (General Data Protection Regulation) privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecția Datelor).

Utilizatorii îşi asumă obligaţia de a nu introduce orice fel de viruşi pe website sau în mesajele trimise membrilor echipei Beekid şi de a se abţine de la orice fel de acţiuni de tipul „flooding”, „spamming”, „mailbombing” sau „crashing”. De asemenea, este interzisă utilizarea oricăror dispozitive sau programe informatice ori a altor mijloace care pot conduce la modificarea sau împiedicarea funcţionării website-ului www.Beekid.ro.

Totodată îți asumi obligativitatea de a nu face următoarele:

  • să publici material cu drept de autor, dacă nu ești autorul sau dacă nu ai permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

  • să publici materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridica, materiale ori informații prohibite de prevederile legale în vigoare;

  • să utilizezi un limbaj licențios sau să aduci injurii;

  • să publici o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare incidente.

 

În caz de nerespectare a acestor condiții, Beekid și afiliații săi se disociază de autorul acestora, va șterge informațiile respective și poate acționa pe cale legală.

Răspundere

Beekid depune constant diligenţele necesare pentru ca informaţiile oferite pe website-ul www.Beekid.ro să fie corecte şi actuale, însă nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele erori/omisiuni pe care le-ar putea conţine.

Utilizând acest serviciu, sunteţi de acord – indiferent de circumstanţe – că, atât Beekid, cât şi consultanţii colaboratori, nu vor putea fi făcuţi răspunzători pentru informaţiile furnizate/conţinute/omise sau/şi pentru orice eventuale pierderi sau prejudicii – indiferent de natura acestora –, suferite de utilizatorul care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunile sale pe informaţiile preluate de pe website-ul www.Beekid.ro.

Beekid nu va fi responsabilă pentru niciun fel de pagube directe, indirecte sau accidentale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor website-ului www.Beekid.ro, deteriorarea transmisiilor de date sau din orice alte probleme legate de serviciile şi informaţiile oferite.

Beekid îşi rezervă dreptul de a actualiza şi modifica, în orice moment şi fără preaviz, conţinutul şi structura website-ului www.Beekid.ro, precum şi dreptul de a şterge în întregime sau parţial conţinutul unor informaţii.

Prin crearea și utilizarea Contului, îți asumi răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului tău.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, etc. accepți în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Ești responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizezi site-ul.

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Link-uri către şi de pe website-urile terţelor părţi

Beekid nu îşi asumă nici o răspundere pentru conţinutul website-urilor terţelor părţi pentru care există link-uri pe www.Beekid.ro. Utilizarea acestora atrage părăsirea website-ului www.Beekid.ro şi se face pe propria răspundere a utilizatorului.

Vă mulţumim,

Echipa Beekid

Termeni si conditii BEEKID
bottom of page